Известие

Collapse
No announcement yet.

И пак за централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И пак за централно заключване

Съжалявам,че пускам нова тема, но не се разбрах с търсачката вече доста време. Та въпроса ми е такъв - някой има ли (знае ли) кабелите на машинка за централно - кой на какъв сигнал отговаря ? Или поне линк към темата,дето знам че ги имаше,но не успях да я открия. Благодаря предварително на отзовалите се!

Реших си проблема благодарение на ланча-форума. Там определено има всякаква информация. Темата е за коша.
    Last edited by endeavour; d.m.y г., 08:04.
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
    Съжалявам,че пускам нова тема, но не се разбрах с търсачката вече доста време. Та въпроса ми е такъв - някой има ли (знае ли) кабелите на машинка за централно - кой на какъв сигнал отговаря ? Или поне линк към темата,дето знам че ги имаше,но не успях да я открия. Благодаря предварително на отзовалите се!

Реших си проблема благодарение на ланча-форума. Там определено има всякаква информация. Темата е за коша.
    Търсачката за мен наистина е много тъпа или аз нещо немога да я схвана. Ако е второто има ли някъде упътване, че не искам в тема в трагове и други простотии, а как думата да се съдържа в заглавието на тема?
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
    X